Cu ocazia sărbătoririi „Zilei Europene a Avocaților – 2017”, Comisia Permanentă a UNBR, în ședința din 24 octombrie 2017 (electronică) a decis distribuirea unui număr de 11.000 licențe de acces la site-urile de informare juridică (legislație) gratuite pentru avocați.

„Conversie audio în text” APLICAȚIE din „Tabloul național al avocaților” pusă la dispoziția avocaților gratuit, finalizată în cadrul acțiunilor
inițiate de UNBR pentru „Ziua Europeană a Avocaților - 2017” cu tema „AVOCAȚII ÎN E-VOLUȚIE”.

● Ediţia a VI-a a Conferinţei "Ziua Profesiilor Liberale din România"

1 noiembrie 2013

Marţi, 5 noiembrie 2013, Uniunea Profesiilor Liberale din România în parteneriat cu Banca Comercială Română organizează cea de a VI – a ediţie a Conferinţei “Ziua Profesiilor Liberale din România”, care este celebrată în fiecare an.
Tema Conferinţei se referă la “Condiţia profesionistului liberal în societatea românescă – perspectiva asociaţiilor membre“, fapt care demonstrează rolul şi importanţa deosebită pe care sectorul socio-economic al profesiilor liberale îl are pentru beneficiarii serviciilor acestora – publicul larg.
Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.uplr.ro, rubrica “CONTACT“.