UNBR informează – desfășurarea practicii avocațiale a auditorilor de justiție 2024

UNBR informează – desfășurarea practicii avocațiale a auditorilor de justiție 2024

02 octombrie 2024

UNBR informează – desfășurarea practicii avocațiale a auditorilor de justiție 2024

 

În baza Protocolului de colaborare încheiat între Institutul Național al Magistraturii și Uniunea Națională a Barourilor din România, în ceea ce privește implementarea acțiunii de  asigurare a cadrului de desfășurare a practicii avocațiale a auditorilor de justiție, cursanți ai I.N.M,

informăm formele de exercitare ale profesiei de avocat că până la 7 octombrie 2024 pot comunica la UNBR interesul privind înscrierea pe listele formelor de exercitare a profesiei în cadrul cărora urmează să se desfășoare stagiul anual.

Pentru anul 2024-2025 această activitate a fost planificată în perioada 11 noiembrie – 6 decembrie 2024, fiind dedicată celor 269 auditori de justiție din anul al II-lea.

Avocații interesați să primească în stagiu cursanți INM sunt rugați ca până la data de 7 octombrie 2024comunice următoarele:

● forma de exercitare a profesiei care își manifestă disponibilitatea de a colabora în cadrul proiectului în anul 2024;
● numărul de auditori pe care acestea pot să-l primească în practica (conform regulamentului, maxim 2 la un îndrumător); îndrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime în profesie de cel puțin 8 ani; în acest scop, vor fi avuți în vedere numai îndrumătorii care pot asigura în mod efectiv activitate de îndrumare;
● domeniul preponderent de activitate/specializare, adresa poștală completă, număr telefon fix/mobil, număr fax, adresa e-mail ale formelor de exercitare ale profesiei.

Datele de mai sus ne vor fi transmise în format tabelar (de preferat fișier excel).

Persoana de contact din cadrul UNBR pentru această activitate este dl. Dan Mărculescu [email protected], [email protected], tel. 0733673999.


Program de formare initiala an II 2024.pdf